Debrecen, Pesti u.2.

+3652/485-888, +3670/458-3348

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9-18óra, Szombat: 9-16óra

Todi Elegant bútorcsalád

Az Elegant bútorcsalád hű nevéhez, hiszen hófehér színe, kerekített élei, fogantyú nélküli, nyomásra nyíló előlapjai igazán elegáns, prémium megjelenéssel gazdagítják a szobát. Könnyen kombinálható pasztellszínekkel, de a naturalista dizájnban is megállja a helyét. Pelenkázó toldaléka lehet a klasszikus egyenes vagy az egyedülállóan ívelt kialakítású.


7termék 17

Amit a bútorcsaládról tudni kell:

A fiókok teljesen kihúzható, golyóscsapágyas fiókcsúszókkal vannak ellátva, ami lehetővé teszi a fiókok teljes átláthatóságát. Ajtajai és fiókjai nyomva nyitható szerkezettel rendelkeznek, ami segíti a kinyitást, így elkerülve a fogók használatát.

A bútorok kerekített élei festett MDF-ből készülnek, melynek felületkezelését tanúsítvánnyal rendelkező, bababarát, vízbázisú felületkezelő anyagokkal végezzük. A mechanikailag igénybevett alkatrészek élei 2 mm vastag élzáróval, úgynevezett ABS-sel kerülnek lezárásra, melynek a hagyományos élfóliákhoz képest sokkal hosszabb élettartalmúak és biztonságosabbak. Termékeinket a könnyű szállíthatóság érdekében lapraszerelve gyártjuk.