Debrecen, Pesti u.2.

+3652/485-888, +3670/458-3348

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9-18óra, Szombat: 9-16óra

Rólunk

...1991 óta veletek, értetek...

Chicco Szaküzlet, Kenguru Bébi Áruház, Brumi Bababolt, Baby Center Bababolt nevek bizonyára ismerősen csengnek azoknak, akiknek az elmúlt 30 évben gyermekük született Debrecenben és környékén. A Baby Center Bababolt elődje a 30 éve létrehozott Chicco Szaküzlet volt, mely a Piac utcán, a Belvárosi udvarházban volt megtalálható. Itt a pelenkától a babakocsiig, a cipőtől a bútorig mindent megtalálhattak a kedves vásárlók. Ezután múltak a napok-hónapok és a megnövekedett vásárlói igényeknek köszönhetően megszületett a Kenguru Bébi Áruház, szintén a Belvárosi udvarházban. Abban az időben Kelet-Magyarország egyik legnagyobb bababoltja volt. A következő állomás a Brumi Bababolt volt a Rákóczi utcán.

Már a kezdetektől fogva igyekeztünk a lehető legnagyobb szakértelemmel és türelemmel a vásárlók rendelkezésére állni, hiszen ez a szakma a bizalmon is alapul, ugyanis az ember legféltettebb kincséről, a gyermekéről van szó, az ő egészségéről és fejlődéséről.

Az évek alatt kisebb nagyobb szerkezeti, szervezeti átalakuláson is keresztülmentünk, így nyerte el mai formáját a Baby Center Bababolt, amely a Pesti utca 2. szám alatt található meg Debrecenben.

Dolgozóink a szakmában összesen több mint 50 éves tapasztalattal rendelkeznek, ezen kívül fontos megemlíteni, hogy a Baby Center Bababolt nevéhez több világmárka hazai bevezetése is főződik, aminek köszönhetően egy kicsit Nyugat-Európát is elhoztuk vásárlóinknak. Igyekszünk a jövőben is szélesíteni mind a látókörünket, mind a termékpalettánkat azért, hogy Önnek és babáiknak a legjobb legyen.

A modern kor követelményeinek megfelelően, nemcsak az üzletünkkel, hanem az internet világában is szeretnénk fejlődni jelen weboldalunknak és webshopunknak köszönhetően.

Tele vagyunk erővel, kitartással és küldetés vággyal, hogy minél gördülékenyebben haladjunk a megkezdett úton, és továbbra is ugyanazt a minőségi, kedves és segítőkész kiszolgálást kaphassátok, amit már megszokhattatok tőlünk az elmúlt több mint két évtized során.

Kapcsolatban állunk a Debrecenben található szülészeti osztályokkal is, melynek célja, hogy az anyatejjel történő szoptatás fontosságára felhívjuk a kismamák figyelmét.

A kismama klubot is támogatjuk, ahol megfelelő tanácsokkal látják el a leendő anyukákat.

Szakértelmünknek és tapasztalatunknak megfelelően, próbálunk minden kérdésükre választ adni és szükség esetén tanácsot nyújtani.

Fordulj hozzánk bizalommal!

Baby Center Bababolt
„minden egy helyen a mamának és a babának”