Debrecen, Pesti u.2.

+3652/485-888, +3670/458-3348

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9-18óra, Szombat: 9-16óra

Todi Elegant nagyszekrény
Todi Elegant nagyszekrény
161 990 Ft

Todi Elegant nagyszekrény

Todi Elegant nagyszekrény
Todi Elegant nagyszekrény
Todi Elegant nagyszekrény

Az Elegant bútorcsalád hű nevéhez, hiszen hófehér színe, kerekített élei, fogantyú nélküli, nyomásra nyíló előlapjai igazán elegáns, prémium megjelenéssel gazdagítják a szobát. Könnyen kombinálható pasztellszínekkel, de a naturalista dizájnban is megállja a helyét.

161 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 2 430 Ft
Részletek

A nagyszekrény tervezésekor arra törekedtünk, hogy kényelmesen pakolható, praktikusan kihasználható legyen.

A nyitott polc alatti és feletti, ajtókkal takart részek akasztós és polcos kivitelűek lehetnek, melyek tökéletesek játék vagy hajtogatott ruha tárolására.
Ajtajai nyomva nyitható szerkezettel rendelkeznek, ami segíti a kinyitást, így elkerülve a fogók használatát.
A nagyszekrény kerekített élei festett MDF-ből készülnek, melynek felületkezelését tanúsítvánnyal rendelkező, bababarát, vízbázisú felületkezelő anyagokkal végezzük.


A mechanikailag igénybevett alkatrészek élei 2 mm vastag élzáróval, úgynevezett ABS-sel kerülnek lezárásra, melynek a hagyományos élfóliákhoz képest sokkal hosszabb élettartalmúak és biztonságosabbak.
Lapra szerelve kerül kiszállításra, mellékeljük hozzá az összeszerelési útmutatót, amivel a nagyszekrény könnyen és egyszerűen összeszerelhető.
A gyerekbútor megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

Méretek:

Külső méret: szélessége: 90,4 cm x magassága: 190 cm x mélysége: 53,3 cm.⭐Miért érdemes tőlünk vásárolnod? 30 év tapasztalattal és szaktudással rendelkezünk. Az első termékeinket 1991-ben adtuk el, így biztos lehetsz abban, hogy mi nem csak egy "webáruház" vagyunk, hanem egy működő 500m²-es szakáruház is, ami számodra a megbízhatóságot, a hozzáértést és a maximális segítséget jelenti!⭐

Adatok
Cikkszám
TODIELE90
Csomagolási méret,súly:
Vélemények
Neked ajánljuk