Debrecen, Pesti u.2.

+3652/485-888, +3670/458-3348

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9-18óra, Szombat: 9-16óra

Todi Elegant nyitott polcos + 2 ajtós szekrény
Todi Elegant nyitott polcos + 2 ajtós szekrény
107 990 Ft
ÚJ

Todi Elegant nyitott polcos + 2 ajtós szekrény

Todi Elegant nyitott polcos + 2 ajtós szekrény
Todi Elegant nyitott polcos + 2 ajtós szekrény

Az Elegant bútorcsalád hű nevéhez, hiszen hófehér színe, kerekített élei, fogantyú nélküli, nyomásra nyíló előlapjai igazán elegáns, prémium megjelenéssel gazdagítják a szobát. Könnyen kombinálható pasztellszínekkel, de a naturalista dizájnban is megállja a helyét.

107 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 620 Ft
Részletek

A nyitott polcos 2 ajtós szekrény nagyszerű választás arra az esetre, ha nem tudod hova pakolni gyermeked mesekönyveit, játékait. A fixen rögzített polcoknak és falhoz szerelt bútortestnek köszönhetően a baba nem tudja magára rántani a szekrény tartalmát.


Ajtajai nyomva nyitható szerkezettel rendelkeznek, ami segíti a kinyitást, így elkerülve a fogók használatát.
A nyitott polcos szekrény kerekített élei festett MDF-ből készülnek, melynek felületkezelését tanúsítvánnyal rendelkező, bababarát, vízbázisú felületkezelő anyagokkal végezzük.


A mechanikailag igénybevett alkatrészek élei 2 mm vastag élzáróval, úgynevezett ABS-sel kerülnek lezárásra, melynek a hagyományos élfóliákhoz képest sokkal hosszabb élettartalmúak és biztonságosabbak.
Lapra szerelve kerül kiszállításra, mellékeljük hozzá az összeszerelési útmutatót, amivel a polcos szekrény könnyen és egyszerűen összeszerelhető.
A gyerekbútor megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

Méretek:

Külső méret: szélessége: 90,4 cm x magassága: 146,8 cm x mélysége: 44,6 cm.⭐Miért érdemes tőlünk vásárolnod? 30 év tapasztalattal és szaktudással rendelkezünk. Az első termékeinket 1991-ben adtuk el, így biztos lehetsz abban, hogy mi nem csak egy "webáruház" vagyunk, hanem egy működő 500m²-es szakáruház is, ami számodra a megbízhatóságot, a hozzáértést és a maximális segítséget jelenti!⭐

Adatok
Cikkszám
TODIELENY2
Csomagolási méret,súly:
Vélemények
Neked ajánljuk