Debrecen, Pesti u.2.

+3652/485-888, +3670/458-3348

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9-18óra, Szombat: 9-16óra

Todi Elegant falipolc
Todi Elegant falipolc
21 500 Ft
ÚJ

Todi Elegant falipolc

Todi Elegant falipolc
Todi Elegant falipolc

Az Elegant bútorcsalád hű nevéhez, hiszen hófehér színe, kerekített élei, fogantyú nélküli, nyomásra nyíló előlapjai igazán elegáns, prémium megjelenéssel gazdagítják a szobát. Könnyen kombinálható pasztellszínekkel, de a naturalista dizájnban is megállja a helyét.

21 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 323 Ft
Részletek

Falipolca egy olyan elengedhetetlen bútordarab, ami nem hiányozhat a gyerekszobából. Adjon helyet akár a gyerek kedvenc mesekönyvének vagy plüssének, mindig is kiemelt figyelmet kap majd a szobában.


Fehér színű Elegant falipolc 18 mm vastag préselt, laminált faforgácslapból készül, a mechanikailag igénybevett alkatrészek élei 2 mm vastag élzáróval, úgynevezett ABS-sel kerülnek lezárásra, melynek a hagyományos élfóliákhoz képest sokkal hosszabb élettartalmúak és biztonságosabbak.
A termék falhoz rögzítéséhez minden szerelvény megtalálható az egységcsomagban. (Előfordulhat, hogy az Ön falazata más méretű tiplit és csavart igényel, ezeket a rögzítő elemeket barkácsáruházban tudja beszerezni.)
Lapra szerelve kerül kiszállításra, mellékeljük hozzá az összeszerelési útmutatót, amivel a falipolc könnyen és egyszerűen összeszerelhető.Méretek:

külső méret: szélessége: 90,4 cm x magassága: 40 cm x mélysége: 26 cm.⭐Miért érdemes tőlünk vásárolnod? 30 év tapasztalattal és szaktudással rendelkezünk. Az első termékeinket 1991-ben adtuk el, így biztos lehetsz abban, hogy mi nem csak egy "webáruház" vagyunk, hanem egy működő 500m²-es szakáruház is, ami számodra a megbízhatóságot, a hozzáértést és a maximális segítséget jelenti!⭐

Adatok
Cikkszám
TODIELEFP
Csomagolási méret,súly:
Vélemények
Neked ajánljuk