Debrecen, Pesti u.2.

+3652/485-888, +3670/458-3348

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9-18óra, Szombat: 9-16óra

Todi Elegant 3 fiókos komód
Todi Elegant 3 fiókos komód
107 990 Ft
ÚJ

Todi Elegant 3 fiókos komód

Todi Elegant 3 fiókos komód
Todi Elegant 3 fiókos komód
Todi Elegant 3 fiókos komód
Todi Elegant 3 fiókos komód

Az Elegant bútorcsalád hű nevéhez, hiszen hófehér színe, kerekített élei, fogantyú nélküli, nyomásra nyíló előlapjai igazán elegáns, prémium megjelenéssel gazdagítják a szobát. Könnyen kombinálható pasztellszínekkel, de a naturalista dizájnban is megállja a helyét.

107 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 620 Ft
Részletek

3 fiókos komód lehetőséget biztosít a pelenkák, nedves törlők, ruhák és egyéb mindennaposan használt termékek tárolására. A három fiók jelentős pakolási területet biztosít, ami könnyen átláthatóvá és rendszerezhetővé teszi a komódot.
A fiókok teljesen kihúzható, golyóscsapágyas fiókcsúszókkal vannak ellátva, ami lehetővé teszi a fiókok teljes átláthatóságát, illetve nyomva nyitható szerkezettel rendelkeznek, ami segíti a kinyitást, így elkerülve a fogók használatát.
A 3 fiókos komód kerekített élei festett MDF-ből készülnek, melynek felületkezelését tanúsítvánnyal rendelkező, bababarát, vízbázisú felületkezelő anyagokkal végezzük.

 

A mechanikailag igénybevett alkatrészek élei 2 mm vastag élzáróval, úgynevezett ABS-sel kerülnek lezárásra, melynek a hagyományos élfóliákhoz képest sokkal hosszabb élettartalmúak és biztonságosabbak.
Lapra szerelve kerül kiszállításra, mellékeljük hozzá az összeszerelési útmutatót, amivel a komód könnyen és egyszerűen összeszerelhető.
A gyerekbútor megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

Méretek:
Külső méret: szélessége: 90,4 cm x magassága: 85 cm x mélysége: 45,4 cm.

A komódhoz vásárolható opcionálisan pelenkázó toldalék:

- egyenes kivitel: 16.990.-Ft

- íves kivitel: 43.100.-Ft⭐Miért érdemes tőlünk vásárolnod? 30 év tapasztalattal és szaktudással rendelkezünk. Az első termékeinket 1991-ben adtuk el, így biztos lehetsz abban, hogy mi nem csak egy "webáruház" vagyunk, hanem egy működő 500m²-es szakáruház is, ami számodra a megbízhatóságot, a hozzáértést és a maximális segítséget jelenti!⭐

Adatok
Cikkszám
TODIELEG3F
Csomagolási méret,súly:
Vélemények
Neked ajánljuk