Debrecen, Pesti u.2.

+3652/485-888, +3670/458-3348

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9-18óra, Szombat: 9-16óra

Philips Avent Advanced kamerás bébiőr (SCD881)
Philips Avent Advanced kamerás bébiőr (SCD881)
79 990 Ft
ÚJ

Philips Avent Advanced kamerás bébiőr (SCD881)

Philips Avent Advanced kamerás bébiőr (SCD881)
Philips Avent Advanced kamerás bébiőr (SCD881)
Philips Avent Advanced kamerás bébiőr (SCD881)

Maradjon közel gyermekéhez

79 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 200 Ft
Részletek

Vezeték nélküli technológia – a biztonságos és személyes megoldás
A Philips Avent SCD881 mindig biztonságos és személyes kapcsolatot biztosít Önnek gyermekével. Tökéletes hangminőségben hallhatja és kristálytiszta képen (2,8"-es/7,2 cm-es LCD) láthatja gyermekét éjjel-nappal.


Tulajdonságok:


Személyes és biztonságos
- Vezeték nélküli technológia – a biztonságos és személyes megoldás
- Hallgassa a babát tiszta hanggal
- Energiatakarékos ECO mód, csatlakoztatási kijelzéssel
- Nagy felbontású, 2,8"-es (7,2 cm) képernyő, éjjellátó funkcióval
Szabadság, rugalmasság, kényelem és megnyugtató érzés
- Forgatható kamera
- Akár 300 méteres hatótávolság*
- Kiemelkedően hosszú működési idő az éjszakai felügyelethez
- Beszéljen gyermekéhez a távolból!
- Megnyugtató altatódalok a baba megnyugtatásához
- Válassza a környezetének legmegfelelőbb hangerőt

 

Biztonságos és személyes kapcsolat
Az egyedülálló kézibeszélő-párosításnak köszönhetően személyes és biztonságos a kapcsolat a gyermekével, 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolati technológiával a minimális interferencia érdekében.

 

2,8”-es színes kijelző 2-szeres nagyítással

Figyelje kisbabáját éjjel-nappal a kristálytiszta infravörös éjjellátó funkció segítségével, amely a sötétben automatikusan bekapcsol. Élvezze nagy felbontásban, különösen nagy 2,8”-es színes kijelzőn, ahogy gyermeke békésen alszik. A 2-szeres digitális nagyításnak és a pásztázási funkciónak köszönhetően még nyugodtabb lehet, mivel láthatja gyermeke minden tevékenységét.

 

Kristálytiszta hangú videó

Minden apró kacagást és gőgicsélést tökéletesen tisztán hallhat. Nemcsak láthatja gyermekét, hanem kiváló minőségű, kristálytiszta hangon hallhatja is.

Energiatakarékos ECO mód, csatlakoztatási kijelzéssel

Az ECO-mód bekapcsolásával csökkentheti az energiafogyasztást a gyerekszoba csendesebb időszakai alatt, miközben az egyedülálló csatlakoztatási kijelzésnek köszönhetően biztos lehet abban, hogy
kapcsolatban van gyermekével. Az ECO mód kikapcsolja az audio- és videojelek átvitelét, és az egységek csak akkor csatlakoznak, ha a baba hangot ad ki.


300m-es hatótávolság
Hatótávolság belső térben: max. 50 méter*,hatótávolság a szabadban: max. 300 méter*

 

Működési idő: akár 12 óra**
A kényelmesen használható, tölthető szülői egység vezeték nélkül akár 12 órányi** felügyeletet biztosít, mielőtt újratöltést igényel.

 

Beszéd
Néha a kisbabákat egyedül a szülő megnyugtató hangja csendesíti le. A nélkülözhetetlen válasz funkció egyetlen gombnyomással bekapcsolható, így otthona bármely pontjáról szólhat gyermekéhez.

6 altatódal és fehér zaj
Semmi nem csendesíti le olyan hamar a kisbabákat, mint egy kedves altatódal. A ház bármelyik helyiségéből választhat a 6 elringató dallam közül, így gyermeke szinte azonnal, könnyedén elalszik.

 

Érzékenységszabályozás
Lehetővé teszi a bébiegységen található mikrofon érzékenységének beállítását. A mikrofon érzékenysége azt határozza meg, hogy a bébiegység mekkora mértékű zajszintet érzékeljen – például, hogy az egység csak a baba sírására kapcsoljon be, a gügyögésére ne.⭐Miért érdemes tőlünk vásárolnod? 30 év tapasztalattal és szaktudással rendelkezünk. Az első termékeinket 1991-ben adtuk el, így biztos lehetsz abban, hogy mi nem csak egy "webáruház" vagyunk, hanem egy működő 500m²-es szakáruház is, ami számodra a megbízhatóságot, a hozzáértést és a maximális segítséget jelenti!⭐

Adatok
Cikkszám
SCD881
Vélemények
Neked ajánljuk