Debrecen, Pesti u.2.

+3652/485-888, +3670/458-3348

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9-18óra, Szombat: 9-16óra

Neno Bella vezeték nélküli elektromos mellszívó
Neno Bella vezeték nélküli elektromos mellszívó
28 990 Ft

Neno Bella vezeték nélküli elektromos mellszívó

Neno Bella vezeték nélküli elektromos mellszívó
Neno Bella vezeték nélküli elektromos mellszívó
Neno Bella vezeték nélküli elektromos mellszívó
Neno Bella vezeték nélküli elektromos mellszívó
Neno Bella vezeték nélküli elektromos mellszívó

A Neno Bella mellszívó azért készült, hogy minden kisgyermekes anyának megkönnyítse a mindennapjait.

28 990 Ft
Részletek

A mellszívó először is stimulálja a mellben lévő emlőmirigyeket, ezzel biztosítva a jobb tejáramlást a mellből. Különböző módokat tudunk a készüléken beállítani, így mindenki megtalálja a saját, illetve a babájának megfelelőt. A beépített akkumulátorának köszönhetően bárhová könnyedén magunkkal tudjuk vinni.

MINDEN HELYZETBEN

A Neno Bella egy vezeték nélküli mellszívó, amelyet szinte bárhol használhatsz. A mellszívó készlet tartalmaz egy cumisüveget is, így azt a készülékhez csatlakoztatva könnyedén le tudod az anyatejet fejni, bárhol is légy.

EGYSZERŰ TÖLTÉS

A Neno Bella beépített akkumulátorral rendelkezik, melyet a hozzá adott USB kábellel fel tudsz tölteni, akár egy Powerbank segítségével.

NAGY KIJELZŐ

A Neno Bella mellszívó nagy kijelzővel rendelkezik. Könnyedén letudod olvasni, hogy milyen üzemmódot használsz, a kiválasztott szívóteljesítményt, a hátralévő időt, illetve az akkumulátor kapacitását. A készülék kezelése nagyon egyszerű, köszönhetően a kijelző panel jól értelmezhetőségének.

KÉNYELMI SZEMPONT

A Neno Bella érintőpanelről vezérelhető, amelyen minden információ egyértelműen és jól látható. Ezen felül a mellszívó megjegyzi az utolsó beállításokat, ezzel is időt takarítva meg számunkra.

STIMULÁCIÓ

A Neno Bella a tej szívás előtt stimulálja a mellben lévő emlőmirigyeket, így biztosítva a jobb tejáramlást.

KÖNNYŰ STERILIZÁLÁS

A mellszívó tartozékait rendszeresen tisztítani és fertőtleníteni kell. Ezt megteheted forrásban lévő vízzel, vagy a cumisüvegek fertőtlenítésére is használt gőzsterilizálóval.

FEJLESZTÉS

A Neno Bella fejlesztésének köszönhetően a Neno Bella Twin készülékkel egyszerre a két melleden is tudod használni a készüléket.

AZ TE ÉS GYERMEKED EGÉSZSÉGE

A Neno Bella mellszívó segítségével nem kell babádat felébreszteni, hiszen a mellszívót használva a cumisüvegbe tudod a tejet lefejni. A következő etetésnél pedig azt feltudod használni, ezzel is biztosítva babád nyugodt alvását.

UNIVERZÁLIS

A Neno Bella mellszívó többféle formájú és méretű mellhez használható, így mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

KÖNNYŰ KEZELHETŐSÉG

Csupán egy kattintás. A Neno Bella mellszívó automatikusan átvált stimulációs módból szoptatási módba. A készülék 30 perc elteltével automatikusan kikapcsol.

BŐRBARÁT

A Neno Bella mellpárnája kellemes tapintású, japán szilikonból készült, mely minimálisra csökkenti a kellemetlen érzést, és megkönnyíti a tej lefejését. A készülék és minden alkatrésze BPA mentes.

 

Paraméterek:


Súly: 417g
Méretek: 105×53 mm
Töltő port: USB-C
Az akkumulátor kapacitása és típusa: 3,7 V 1400 mAh Li-Ion
Munkamódok: 6 stimulációs fokozat, 9 fejési fokozat
Töltési idő: 2 óra
Automatikus kikapcsolás: 30 perc után
Szívó erő: 18,9 – 42,9 kPa
Stimulációs üzemmódú szívás: 3,9-38,9 kPa
Cumisüveg anyaga: BPA-mentes műanyag
Csomag tartalma:
Mellszívó, USB-C kábel (töltéshez), cimisüveg, mellvédő burkolat, mellvédő, cumisüveg tartó, leírás

 ⭐Miért érdemes tőlünk vásárolnod? 30 év tapasztalattal és szaktudással rendelkezünk. Az első termékeinket 1991-ben adtuk el, így biztos lehetsz abban, hogy mi nem csak egy "webáruház" vagyunk, hanem egy működő 500m²-es szakáruház is, ami számodra a megbízhatóságot, a hozzáértést és a maximális segítséget jelenti!⭐

Adatok
Cikkszám
NENO671932
Vélemények