Debrecen, Pesti u.2.

+3652/485-888, +3670/458-3348

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9-18óra, Szombat: 9-16óra

Ajándék (vásárlási) Utalvány - webáruházunkban történő beváltásra

Részletek

Ezt a Vásárlási utalvány formát válaszd, ha webáruházunkban, online történő vásárlásra szeretnél ajándékozni!

A vásárlási utalvány egy tökéletes ajándék, mert bármire beváltható!
Add ajándékba a választás lehetőségét és garantáltan örömet fog szerezni a megajándékozottnak.
Weboldalunkon megtalálható, több ezer babatermékünk közül bármire beváltható.

Érvényesség: vásárlástól számított 6 hónap.

Utalvány formája: egyedi azonosító kupon kód beváltása webáruházunkban történő vásárlás során.

Beváltható: kupon kód beváltásával egy összegben egyszerre váltható be, webáruházunkban történő vásárlás során: www.babycenter.hu.

Fizetés: felhívjuk figyelmed, hogy ezt a vásárlási utalvány formát kizárólag átutalással tudod megvásárolni, utánvéttel nem!


Hogy tudod megvásárolni? Mi a teendőd?

1. Kattints jobb oldalon fent a "RENDELÉSRE" gombra, töltsd ki az ott található mezőket, majd az "Elküld"  gombra kattintva kész is vagy.

Ha szeretnéd felgyorsítani a folyamatot,akkor a "Kérdés" rovatba írd be a számlázási adatokat (név,cím,email cím) és hogy milyen összeget szeretnél ajándékozni. Ez alapján küldjük az utaláshoz szükséges díjbekérőt.


2. Ezután mi felvesszük veled a kapcsolatot és küldjük a díjbekérőt.

3. Az átutalást követően pedig küldjük is neked vagy a megajándékozottnak az egyedi azonosító kupon kódot.Hogy tudja a megajándékozott személy a kódot beváltani?

A kódot a termékek kosárba tétele után egyszerűen a kosárnál/pénztárnál az ott található Kuponkód hozzáadásával lehet érvényesíteni!

Kérjük az egyedi azonosító kódot bizalmasan kezeld, mert az csak egyszer váltható be!⭐Miért érdemes tőlünk vásárolnod? 30 év tapasztalattal és szaktudással rendelkezünk. Az első termékeinket 1991-ben adtuk el, így biztos lehetsz abban, hogy mi nem csak egy "webáruház" vagyunk, hanem egy működő 500m²-es szakáruház is, ami számodra a megbízhatóságot, a hozzáértést és a maximális segítséget jelenti!⭐

Adatok
Cikkszám
UTALV2
Vélemények