Debrecen, Pesti u.2.

+3652/485-888, +3670/458-3348

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9-18óra, Szombat: 9-16óra

Blog

Hogyan válassz bababútort?

Hogyan válassz bababútort?

A babaszobának nagyon fontos tulajdonsága: a harmónia és a praktikum

A babaszoba kialakításánál mindenképpen figyelj a harmóniára és az ergonómiára. A színt és a stílust is feláldozhatjuk akár a praktikum oltárán, de vajon megéri???

Nagyon fontos pl., hogy a pelenkázásnál, pláne ha a fürdetés is a szobában történik, akkor különösen fontos, hogy minden azonnal kéznél legyen. Úgy rendezd be és olyan bútorelemekkel a szobát, hogy mindent könnyedén el tudj érni, mert elég egy magára hagyott pillanat és máris megtörtént a baj.

Lehet neked a "minden zártan legyen" minimál design passzol a stílusodhoz, de végig kell gondolnod, hogy "ki tudom venni egyszerűen az óriás gardróbból a pelenkát a szoba túlsó végében?"

Vagy ha nem lesz gyerekszoba és veletek alszik a pici? Akkor egy babaöblöt (bölcsőt) célszerű választani, vagy egy nagyon praktikus "mindentbele" kombi babaágyat??? Mi hova fér be a szobában???

Először is ezeket a kérdéseket tisztázd magadban, majd utána gyere el üzletünkbe, ahol nagyon sok bútor ki van állítva és élőben talán még jobban tudsz tervezni, lehet akkor jön az ihlet...

...szakértő kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre, ne félj kérdezni! :)