Debrecen, Pesti u.2.

+3652/485-888, +3670/458-3348

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9-18óra, Szombat: 9-16óra

Maxi-Cosi FamilyFix3 IsoFix bázistalp
Maxi-Cosi FamilyFix3 IsoFix bázistalp
109 990 Ft

Maxi-Cosi FamilyFix3 IsoFix bázistalp

Maxi-Cosi FamilyFix3 IsoFix bázistalp
Maxi-Cosi FamilyFix3 IsoFix bázistalp
Maxi-Cosi FamilyFix3 IsoFix bázistalp
Maxi-Cosi FamilyFix3 IsoFix bázistalp
Maxi-Cosi FamilyFix3 IsoFix bázistalp
Maxi-Cosi FamilyFix3 IsoFix bázistalp
Maxi-Cosi FamilyFix3 IsoFix bázistalp
Maxi-Cosi FamilyFix3 IsoFix bázistalp
FamilyFix3 kompatibilitás:

Jade i-Size biztonsági autósmózes
Coral i-Size moduláris autóshordozó
Pebble Pro i-Size autóshordozó
Pearl Pro i-Size gyerekülés
Pearl Pro2 i-Size gyerekülés
Korcsoport:

születéstől kb. 4 éves korig
45 és 75 cm között
0 - 18 kg
0/1-es korcsoport
A Maxi-Cosi FamilyFix3-at úgy alakították ki, hogy illeszkedjen rá a Jade i-Size biztonsági autósmózes, a Coral i-Size és Pebble Pro i-Size babahordozó és a Pearl Pro2 i-Size kisgyermekülés, így a baba születéstől akár 4 évig is használhatja egyazon isofix-talpat.
Emellett, a hordozók gyors ráhelyezését a Click & Go klikk-rendszer, a Jade mózest a Slide & Go rácsúsztatós telepítés segíti.
A Maxi-Cosi FamilyFix3 talp születéstől akár 4 éven át, hosszú ideig használható csecsemőhordozók és kisgyermek-autósülések telepítéséhez egyaránt.

Isofix telepítés
Manapság egyre több európai autó rendelkezik ISOFIX rendszerrel, hiszen 2011 januártól az Isofix-csatlakozók megléte a személyautók hátsó utasülésein már kötelező tartozék az autóban. A Maxi-Cosi FamilyFix3 talpat könnyű rögzíteni az autó ISOFIX rögzítési pontjaihoz. Az autó felhasználói kézikönyv lépéseit kell követni a megfelelő telepítéshez az autóba. A telepítés után a FamilyFix3-at az autóban hagyhatjuk akár éveken át.

A hordozó típusú gyerekülések, mint a Pebble Pro i-Size és a Coral egyszerű "klikk" kattintással rögzíthetők az isofix-talpra; a Jade i-Size biztonsági autósmózes pedig egyszerű rácsúsztatással a Slide&Go technológiának köszönhetően.

Vizuális jelzőfények
Az FamilyFix3 isofix-talp vizuális jelzőfényei értesítik a szülőket, ha a Maxi-Cosi gyerekülést vagy az autósmózest megfelelően vagy nem megfelelően rögzítik. A helyes telepítést követően kész az indulásra.

A FamilyFix3 talpra a Pearl Pro2 i-Size kisgyermek-autósülést akkor javasoljuk rátenni, ha a Jade mózes használata után, kb. 6 hónapos kortól, nem áll módunkban egy hordozóra váltani. Ha viszot a Pebble Pro vagy a Coral hordozók valamelyikét használjuk, akkor kb. 9-12 hónapos kor körül jön el a váltás ideje a Pearl Pro2 kisgyermekülésre, miután a kicsi kinőtte első autóülését vagy a biztonsági autósmózest.

Biztonság
A Maxi-Cosi termékekben több mint 50 millió baba jutott eddig haza a kórházból. Ahhoz, hogy a legkisebbek számára a hordozó kategóriában a legjobb biztonságot nyújthassa a gyártó, az autóüléseket és az isofix-talpakat folyamatosan tesztelik.

A gyártó javaslata
A Dorel gyártó erősen javasolja az ISOFIX-talp használatát. Olyan könnyen telepíthető, hogy a helytelen rögzítés esélye igen csekély.

Menetiránynak háttal és szemben utazás
A FamilyFix3 lehetővé teszi a kisgyermek autóülésének hátrafelé történő felszerelését. A kisgyerek feje és nyaka nagyobb védelme érdekében a szakértők azt javasolják, hogy csecsemő hátrafelé néző helyzetben haladjon, amíg 105 cm-re (kb. 4 éves kor) meg nem nő.

A gyermekmobilitási eszköz vezető gyártójaként a Maxi-Cosi márka gyártója a Dorel vállalat azt teszi, amit a biztonsági szakértők mondanak. Minden Maxi-Cosi termékkel a cél az, hogy a legkisebbek és a kicsik és nagyok is, a lehető leghosszabb ideig a megfelelő gyerekülésben utazhassanak.

A babakocsi birtoklása sokszor azt jelenti, hogy a gyerekülést vagy az autósmózest nem csak az autóban, hanem a babakocsin is használni fogjuk. Tehát, esetleg minden nap helyesen kell beszerelni az autós hordozót vagy a Jade mózest az autóba is. A Maxi-Cosi FamilyFix3 talp Click&Go és Slide&Go rendszere rendkívül egyszerűvé teszi ezt, a nyugalom érdekében.
109 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 650 Ft
Adatok
Cikkszám
MC3WAY
Vélemények