Debrecen, Pesti u.2.

+3652/485-888, +3670/458-3348

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9-18óra, Szombat: 9-16óra

Chicco Stone Balance építőkövek ECO+
Chicco Stone Balance építőkövek ECO+
3 990 Ft

Chicco Stone Balance építőkövek ECO+

Chicco Stone Balance építőkövek ECO+
Chicco Stone Balance építőkövek ECO+
Chicco Stone Balance építőkövek ECO+
3 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 60 Ft
Részletek
Chicco ECO+

Stone Balance - egyensúlyozó kövek építőjáték.

Újrahasznosított műanyagból készült ökotermék, építőjáték és szortírozójáték, 2 az 1-ben.

Texturált felület: a játékkövek felülete nem sima, hanem rusztikusak, göröngyösek, érdekes tapintásúak, mint az igazi kövek, melyeket még nem mosott teljesen simára a tó vagy tenger vize és a homok.

TARTALMA: 5 db műanyag játékkő.

Rakd egymásra és egyensúlyozd ki őket!
Szortírozd őket színek szerint csoportokba: kék, zöld, sárga.
Minden kő más alakú, méretű és színű, különbözőképp is egymásra halmozhatók, a legnagyobbtól a legkisebbig, vagy véletlenszerű sorrendben.

Javasolt életkor: 6-36 hó.

ECO-TERMÉK: 80% -ban újrahasznosított műanyagból készült, ipari maradványokból.
Az Eco+ termékek újrahasznosított műanyagból vagy bioműanyagból készülnek, újrahasznosítható csomagolással. Fenntartható csomagolás. FSC C018101. Ezen játék megvásárlása esetén a csomagolásával támogatja a világ erdőinek felelős kezelését.

Ez a játék fejleszti a kéz-szem koordinációt és a kézügyességet. Kézkoordinációs készség: A játék fejleszti az észlelő tevékenységet. A kéz-szem koordináció finomításával fejlődik a térérzet.

Kognitív képességek: A felfedező képességek és a kísérletezés ösztönzése segíti a gyermeket az első kognitív reflexiós folyamatok kialakításában, az első ok -okozati összefüggések megértésében és a problémák megoldásában.

⭐Miért érdemes tőlünk vásárolnod? 30 év tapasztalattal és szaktudással rendelkezünk. Az első termékeinket 1991-ben adtuk el, így biztos lehetsz abban, hogy mi nem csak egy "webáruház" vagyunk, hanem egy működő 500m²-es szakáruház is, ami számodra a megbízhatóságot, a hozzáértést és a maximális segítséget jelenti!⭐

Adatok
Cikkszám
CH0104920
Vélemények