Debrecen, Pesti u.2.

+3652/485-888, +3670/458-3348

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9-18óra, Szombat: 9-16óra

Avent elektromos mellszívó
Avent elektromos mellszívó
59 990 Ft

Avent elektromos mellszívó

Avent elektromos mellszívó
Avent elektromos mellszívó
Avent elektromos mellszívó
Avent elektromos mellszívó
59 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 900 Ft
Részletek
Babák ihlette hatékonyság az édesanyáknak.

Lépjen be a fejés új korszakába, amelyben a szívóerő és a mellbimbó-stimuláció tökéletes egyensúlyban van, olyan természetesen, ahogyan azt a babák szopástechnikájánál megfigyelhettük. A Philips Avent elektromos mellszívó optimális tejáramlást biztosít, és gyengéden alkalmazkodik az Ön mellbimbójának méretéhez és alakjához.

Természetes mozgást lehetővé tevő technológia a tej gyors áramlásáért*
Több tejet tud lefejni kevesebb idő alatt* a párnával, amely ugyanúgy stimulálja a melleket a tej lefejéséhez, mint a baba. Tökéletesen vált stimulációs módból fejési módba, és kellő mértékű mellbimbó-stimulálásról és szívásról gondoskodik a maximális tejáramlás érdekében. Tejáramlás-beinduláshoz szükséges időre (tejleadó reflex beindulásáig eltelt idő – MER) vonatkozó eredmények alapján.*

Egy méretű, puha és adaptív szilikonpárna
Egyetlen, univerzális méret. Mivel mindannyiunkat különböző formák és méretek jellemeznek, a szilikonpárna lágyan hajlik és alkalmazkodik, hogy illeszkedjen az adott mellbimbóhoz. A mellbimbó-méretek 99,98%-ához illeszkedik* (max. 30 mm).

Nem szükséges előrehajolni fejés közben
Helyezkedjen el kényelmesen a fejéshez: ennek a kialakításnak köszönhetően egyenesen tud ülni, előredőlés nélkül. Előredőlést nem igénylő, klinikailag bizonyított, kényelmes fejési testhelyzet*. A termék 20 résztvevővel végzett klinikai tesztjének eredményei alapján (2019); A résztvevők 90%-a találta kényelmesnek a fejési testhelyzetet (egyes elektromos mellszívó); A résztvevők 95%-a találta kényelmesnek a fejési testhelyzetet a dupla elektromos mellszívó esetében).

Személyre szabott élmény, 8 + 16 beállítási fokozat
Igazítsa mindegyik alkalmat a saját igényeihez számos különféle stimulálási és fejési beállítással. Mellszívónk 8 stimulálási és 16 fejési fokozatot kínál a személyre szabott élményhez.

Csendes motor a diszkrét használathoz bárhol (vezetékes használat)
Csendes, áramvonalas kialakítású motorunknak köszönhetően bárhol, bármikor fejhet. Kizárólag vezetékes használat.

Kevés alkatrész és intuitív beállítás
Zárt fejési rendszerünk azt jelenti, hogy a tej nem folyik be a tömlőkbe, így kevesebb a tisztítani való. A kevesebb alkatrésznek köszönhetően pillanatok alatt újra össze lehet rakni.

Szünetelési/indítási funkció
Ha változtatni szeretne, vagy pihenőt tartana, az indítás/szüneteltetés gomb mindig kéznél van.

Memória funkció
Már tudja, mi az, ami bevált? A mellszívó automatikusan emlékszik a legutóbbi beállításaira, így Önnek nem kell mást tennie, mint hátradőlni és megnyomni az indítást.

A következőt tartalmazza:

120 ml-es üveg 0m+ méretű etetőcumival 1db
Eldobható melltartóbetét 1db
Mellszívó készlet 1db
Motoregység (kizárólag vezetékes használat) 1db
Tejzáró 1db
Micro-USB adapter (vezetékes használat) 1db

Beállítások
16 fejési fokozat
8 stimulálási fokozat
Puha, adaptív párna
Lágy stimuláció

Mellszívó használata
Egyszerű tisztítás és összeállítás
halk motor
memória funkció

⭐Miért érdemes tőlünk vásárolnod? 30 év tapasztalattal és szaktudással rendelkezünk. Az első termékeinket 1991-ben adtuk el, így biztos lehetsz abban, hogy mi nem csak egy "webáruház" vagyunk, hanem egy működő 500m²-es szakáruház is, ami számodra a megbízhatóságot, a hozzáértést és a maximális segítséget jelenti!⭐

Adatok
Cikkszám
SCF395-11
Vélemények
Kiegészítő termékek
Neked ajánljuk