Debrecen, Pesti u.2.

+3652/485-888, +3670/458-3348

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9-18óra, Szombat: 9-16óra

Adamo rózsaszín hinta
Adamo rózsaszín hinta
39 900 Ft

Adamo rózsaszín hinta

Adamo rózsaszín hinta
Adamo rózsaszín hinta

Az eredeti Adamo babahinta olyan fejlesztőjáték, ami fejleszti az egyensúlyt, a térben való tájékozódást és a finommotoros mozgást.

39 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 599 Ft
Részletek

Az Eredeti Adamo babahinta, már közel 20 éve segíti az édesanyák mindennapjait a babák altatásában és megnyugtatásában a fogzás és a pocakfájás okozta nyugtalan nehezebb napokon is.

Mindezt azon ingerek segítségével, amelyet az eredeti Adamo hinta kialakítása, speciális anyagösszetétele, és a megfelelően kalibrált alkatrészei nyújtanak a babák számára.


Az eredeti Adamo babahinta, a már magzati korban átélt ingereket produkálja!

Már újszülött kortól használható egészen a baba 3 éves koráig.


Az Eredeti babhinta kialakításában és fejlesztésében több konduktor, védőnő és korház is részt vett. Teszteléseikkel, véleményezéseikkel nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy valóban használható legyen a korházi és otthoni fejlesztések során.

Egypontos rögzítésének és speciális kialakításának köszönhetően az Újbuda Gyermek Fejlesztőház és a BETHESDA Gyermekkorház ajánlása alapján, egy kényelmes és biztonságos eszköz, a babák megnyugtatására és fejlesztésre még a kritikus napokon is, mint a fogzás és a pocakfájás.


Az Adamo hinta egyik fontos kiegészítő eleme a babák súlyához kalibrált Adamo babahinta rugó!

 

- Két féle (0-10kg és 10-15kg) rugó IDE KATTINTVA vásárolható meg.

 

- Hintakampó fába és betonba IDE KATTINTVA vásárolható meg.


Adamo babahinta rugóit úgy kalibráltuk, hogy a baba súlyának hatására finom rugózó mozgást produkáljon. A kalibrálás alapján, két tipusát különböztetjük meg, a 0-10kg és a 10-15kg közötti, amelyek helyes megválasztása, nagyban befolyásolja az ingerek előidézésének sikerét.
A finom rugózó mozgás hatására, életre kel a babahinta. Amikor a babád sír vagy csak mocorog, azonnal aktiválja azt. Az Egypontos rögzítésnek és a rugónak köszönhetően a hinta a mindenoldalbeli mozgást tudja produkálni, amely minden fejlesztés alapja.

 

FONTOS! AZ ADAMO BABAHINTA, CSAK ADAMO BABAHINTA RUGÓVAL EGYÜTT HASZNÁLHATÓ!

CSAK AZ EREDETI ALKATRÉSZEK HASZNÁLATÁT JAVASOLJUK!

Amit a csomagban találsz:


- bababarát, kezeletlen keményfa rudazat,
- a baba kezecskéknek megfelelő vastagságú kötélzet, amelyet keresztrúddal, és - egy speciális, magasság állításra alkalmas alkatrésszel szereltünk össze. A kötélzet hossza: 2,8m - 3m-es átlag belmagassághoz is megfelelő!
- 100% pamut, ÖKO-TEX minőségű párna, amelynél minden esetben figyelembe vettük, hogy a megfelelő mikroklímát biztosítsa kis használójának.
- Speciális kialakítású és anyagú külső hinta huzat, amely a Titok kulcsa⭐Miért érdemes tőlünk vásárolnod? 30 év tapasztalattal és szaktudással rendelkezünk. Az első termékeinket 1991-ben adtuk el, így biztos lehetsz abban, hogy mi nem csak egy "webáruház" vagyunk, hanem egy működő 500m²-es szakáruház is, ami számodra a megbízhatóságot, a hozzáértést és a maximális segítséget jelenti!⭐

Adatok
Cikkszám
ADROZSA
Vélemények
Neked ajánljuk