Debrecen, Pesti u.2.

+3652/485-888, +3670/458-3348

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9-18óra, Szombat: 9-16óra

Timba Kloé 2 fiókos kombinált kiságy
Timba Kloé 2 fiókos kombinált kiságy
112 990 Ft
ÚJ

Timba Kloé 2 fiókos kombinált kiságy

Timba Kloé 2 fiókos kombinált kiságy
Timba Kloé 2 fiókos kombinált kiságy
Timba Kloé 2 fiókos kombinált kiságy
Timba Kloé 2 fiókos kombinált kiságy
Timba Kloé 2 fiókos kombinált kiságy
Timba Kloé 2 fiókos kombinált kiságy

A Kloé bútorcsalád a Viki bútorcsalád divatos krém-fűz színkombinációjából áll, melyből a krém szín dominál.
Világos ívelt kemény-tömör fából (bükkfa) készült lábakon állnak a bútorok.
A fogantyúk eltűntek, helyette a letisztult és könnyen kezelhető push-on (nyomásra nyíló) ajtókkal és fiókokkal dobogtatja meg a leendő szülők szívét.

Bútor készletről vagy rendelésre
Bútorkiszállítás díjköteles
112 990 Ft
Részletek

Kombinált kiságyunk megfelelő választás kisebb babaszobák berendezése során, hiszen kombinálja a klasszikus rácsos kiságyat a pelenkázószekrénnyel, ám jóval kisebb helyet foglal el, mint a két bútordarab külön-külön.

A kiságyon a pelenkázószekrény a szobához alkalmazkodva jobb és bal oldalra egyaránt felszerelhető.

A terméken található fiókok nem rendelkeznek fogantyúkkal mivel nyomásra nyílnak és záródnak.


Heverővé és éjjeliszerkénnyé alakítható


A kiságy rácsos-babaágyként körülbelül 3 éves korig (max. 15 kg), junior gyermekágyként pedig körülbelül 12 éves korig használható. A kiságyból az oldalrácsok eltávolítása után, és a pelenkázószekrény leemelésével, egy iúsági heverőt és egy éjjeli szekrényt kapunk. Az kiságy
könnyedén átalakítható, nincs szükség pótalkatrészek megvásárlására, ezek a termék alap tartozékai.

 

Anyaga
Tömör- gőzölt bükkfa és színtartó felületű laminált bútorlap.


Felülete
Bükkfa elemink felülete kizárólag vizes bázisú természetbarát anyagokkal kezelt. Felületeit először egy szállekötő és alapozó anyaggal, ezt követően egy fedő, majd egy speciális vizes bázisú lakk réteggel kezeljük. Ezen többrétegű behatás által az átlagosnál egy jóval magasabb védelmet, tartósságot valamint élettartamot tudunk elérni a kezelt fa felületén. Laminált bútorlapjaink magas minőségű, kemény színtartó laminálással vannak ellátva. Tisztásuk ennek köszönhetően gyors, egyszerű és biztonságos.

 

Élek és sarkok
Termékeink élei lekerekítettek. A bútorlapok élei 2 mm vastag ABS-sel kerülnek élzárásra, melyek a hagyományos élfóliákhoz képest sokkal magasabb minőséget nyújtanak. A termék minden élét és sarkát mellyel a használat során Ön vagy akár gyermeke érintkezhet ezzel az anyaggal zártuk le melynek lekerekítésének köszönhetően a bútor nem rendelkezik éles sarkokkal és élekkel.


Fekvőfelület
A kiságy fekvőfelülete speciális előfeszített, bükkfa rugókkal van ellátva, mely gyermeke ugrálásakor és elesésekor tompítja az ütődést. A fa rugók közhézagolása nagyon jó átszellőzést biztosít bármilyen ágybetét használatával.
A fekvőfelület 3 magassági fokozatban állítható. Míg újszülött-, illetve pár hónapos korában a legfelső pozíció kényelmes hozzáférést biztosít az anyukának a babához, addig a gyermek növekedésének
megfelelően a fekvőfelület a későbbiekben további két fokozattal lejjebb helyezhető.

 

Kivehető pálcás oldalrács
Az oldalrácsok tömör, gőzölt bükkfából készülnek és 2 darab kivehető pálcával vannak ellátva, melyek segítségével a megfelelő korban lehetővé válik a gyermeke önálló ki-és bejárása a kiságyba. Mivel a
Timba kiságyak oldalrácsai kemény bükkfából készülnek és gyermekbarát, egészségre ártalmatlan anyagokkal vannak felületkezelve ezért nem szükséges rágásvédőt helyezni az oldalrácsainkra.

 

Ívelt bükkfalábakkal
A kiságy ívelt bükkfa lábakon áll, amik letisztult modern külsőt kölcsönöznek a terméknek és lehetővé teszik a szekrény alatti rész egyszerű takarítását.

 

Megfelelőség
A kiságy teljes körűen megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú
szabványoknak.


Méretek (magasság x szélesség x mélység)
A kiságy mérete: 98 x 179 x 65 cm
A kiságy matrac mérete: 60 x 120 cm
A heverő matrac mérete: 60 x 172 cm
A pelenkázólap mérete: 61 x 50 cm
A termék összsúlya: 69 kg

 

A matrac az ágynak nem tartozéka!

 

A matrac webáruházunkban (IDE KATTINTVA) és üzletünkben külön megvásárolható.


⭐Miért érdemes tőlünk vásárolnod? 30 év tapasztalattal és szaktudással rendelkezünk. Az első termékeinket 1991-ben adtuk el, így biztos lehetsz abban, hogy mi nem csak egy "webáruház" vagyunk, hanem egy működő 500m²-es szakáruház is, ami számodra a megbízhatóságot, a hozzáértést és a maximális segítséget jelenti!⭐

Adatok
Cikkszám
TKLOE2F
Vélemények