Debrecen, Pesti u.2.

+3652/485-888, +3670/458-3348

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9-18óra, Szombat: 9-16óra

Sophie 'Sauvons les girafes' Sophie zsiráf+kulcstartó szett
Sophie 'Sauvons les girafes' Sophie zsiráf+kulcstartó szett
9 490 Ft

Sophie 'Sauvons les girafes' Sophie zsiráf+kulcstartó szett

Sophie 'Sauvons les girafes' Sophie zsiráf+kulcstartó szett
Sophie 'Sauvons les girafes' Sophie zsiráf+kulcstartó szett
Sophie 'Sauvons les girafes' Sophie zsiráf+kulcstartó szett
Sophie 'Sauvons les girafes' Sophie zsiráf+kulcstartó szett

Sophieval a zsiráfokért! Minden megvásárolt termékkel most Te is támogathatod a zsiráfok megmentését!

9 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 142 Ft
Részletek

Ezzel az ajándékcsomaggal közvetlenül járulhatsz hozzá Te is az afrikai zsiráfok védelméhez! Sophie la girafe az összegyűlt összeggel a GCF zsiráfok áttelepítésével foglalkozó programját fogja támogatni.

 

A program során kisebb zsiráf populációkat erősítenek meg, hogy aztán áttelepítsék őket olyan természetes élőhelyekre, ahonnan a zsiráfok már teljesen eltűntek. Ez a vadon élő zsiráfok jövőjének kulcsa.

 

MI IS AZ A GCF...
A GCF a világon egyedülállóan az afrikai vadon élő zsiráfok védelmére és gondozására fókuszál.Dr Julian Fennessy és felesége, Stephanie - maguk is mindketten a zsiráfok elkötelezett rajongói - hozták létre az alapítványt, a világ első olyan jótékonysági szervezetét, mely a zsiráfok védelmével foglalkozik. A GCF természetvédelmi kezdeményezések kivitelezésével és támogatásával foglalkozik, mind a 4 zsiráf faj védelmében részt vesz, 16 afrikai ország területén...

Csomag tartalma: 1 db Sophie zsiráf rágóka és 1 db Sophie kulcstartó

Sophie a babák első játéka. Könnyű fogásának és puhaságának köszönhetően már 3 hónapos kortól tudják használni. Sophie a babák minden érzékére hat:

 

Látás: 3 hónaposan a babák látása még fejletlen, csak a nagyobb kontrasztokat látják. A zsiráf mintája, a testét borító sötét kontrasztos foltok vonzzák a baba tekintetét, a játék így a baba bizalmas, ismert tárgyává válik.

 

Hallás: Sophie nyomásra sípol, ezzel szórakoztatja a babát és fejleszti a hallását. Alakjának és puha kaucsuk anyagának köszönhetően már a pici babakezek is korán össze tudják nyomni, így hamar a szórakozás forrásává válik. Serkenti a baba hallását és segíti megérteni a cselekvés és a következmény közti kapcsolatot.

 

Ízlelés: A játék rugalmas anyagból készült és több felülete rágásra alkalmas (a szarvak, lábak, orr a babák kedvencei), így kifejezetten hasznos fogzáskor a fájó fogíny megnyugtatásához. Sophie zsiráf 100% természetes kaucsukból készült gumiból van, színezéséhez ételfestéket használnak, ezért teljesen biztonságos játék.

 

Tapintás: Alakjának és 18 centiméteres méretének köszönhetően már egészen kicsi kortól tökéletesen beleillik a kis kezekbe. A könnyű, rugalmas és puha játékot a baba könnyedén markolhatja. A gumi felület selymesen puha és természetes tapintású, ezzel biztonságérzetet ad a babának.

 

Szaglás: A természetes kaucsukból készült gumi egyedi illata nem csak serkenti a baba szaglás érzékét, de segítségével hamar megtanulja megkülönböztetni a különleges Sophie-t a többi játékától.

 

Elmúlt 60 éves, de egy cseppet sem öregedett, születése óta változatlan. A babajátékok elvitathatatlan csillaga, kortalan, és 30 millió eladott játékkal mára generációkon átívelő világsiker. Mostantól a magyar babák is megismerhetik!⭐Miért érdemes tőlünk vásárolnod? 30 év tapasztalattal és szaktudással rendelkezünk. Az első termékeinket 1991-ben adtuk el, így biztos lehetsz abban, hogy mi nem csak egy "webáruház" vagyunk, hanem egy működő 500m²-es szakáruház is, ami számodra a megbízhatóságot, a hozzáértést és a maximális segítséget jelenti!⭐

Adatok
Cikkszám
SLG516514
Vélemények