Debrecen, Pesti u.2.

+3652/485-888, +3670/458-3348

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9-18óra, Szombat: 9-16óra

Neno bébiőr kamerás Wifis - Lui
Neno bébiőr kamerás Wifis - Lui
39 990 Ft

Neno bébiőr kamerás Wifis - Lui

Neno bébiőr kamerás Wifis - Lui
Neno bébiőr kamerás Wifis - Lui
Neno bébiőr kamerás Wifis - Lui
Neno bébiőr kamerás Wifis - Lui
Neno bébiőr kamerás Wifis - Lui
Neno bébiőr kamerás Wifis - Lui
Neno bébiőr kamerás Wifis - Lui

A Neno Lui egy mackó alakú bébiőr Wi-Fi funkcióval, amely a Tuya alkalmazáson keresztül vezérelhető.

39 990 Ft
Részletek

A készülék használatához csak egy internet hozzáféréssel rendelkező telefonra van szükség, aminek köszönhetően a világ bármely pontjáról megfigyelheted babád tevékenységét.

A készüléket éjszakai lámpával, hőmérsékletmérő szenzorral és kétirányú kommunikációval látták el, aminek köszönhetően nem csak a baba sírását hallod, hanem saját okos telefonodon keresztül is beszélhetsz vele.

Éjszakai üzemmód, beépített altatódallal és fehér zajjal is rendelkezik. A készlet tartalmaz egy rugalmas tartót, amely lehetővé teszi a készülék egyszerű és gyors felszerelését.


A mackó alakú bébiőr, a Neno Lui vonzó megjelenésével hívja fel magára a figyelmet. A pasztell, finom zöld tok tökéletes eleme gyermeked szobájának.

 

Éjjeli lámpa
A Neno Lui bébiőr éjjeli lámpával is fel van szerelve, amelyet a szülők és a gyermekek is egyaránt tudnak használni. Ha gyermeked fél teljes sötétségben aludni, a bébiőr épített lámpája finoman megvilágítja a szobát, és megkönnyíti az elalvást.

 

Hőmérséklet mérés
A Neno Lui beépített hőmérséklet-érzékelővel rendelkezik, melynek köszönhetően könnyedén szabályozhatod a babaszobában a hőmérsékletet. A mérések megjelennek az okos telefonon lévő alkalmazásban.

 

Ragadd meg a pillanatokat
A bébiőr lehetővé teszi képek készítését és a képek rögzítését. Így is megörökítheted gyermeked életének legvarázslatosabb pillanatait. A fényképeket és videókat kényelmesen mentheted microSD kártyára. A készülék 128G kapacitásig támogatja ezt a formátumot.

 

Altató dalok és fehér zaj
A Neno Lui altatódalokat és fehér zajt is játszik. Mindezt azért, hogy gyermeked nyugodtan és kellemesen elaludjon.

 

szerelje fel a kiságyra
A készlethez tartozik egy rugalmas tartó, amely lehetővé teszi a babafigyelő kényelmes rögzítését a megfelelő helyre. Tetszés szerint elhelyezheted kiságy vagy baba bölcső keretére. A telepítés gyors és egyszerű. Néhány mozdulattal áthelyezheted a babaőrzőt egyik helyről a másikra.

 

Univerzális kialakítás
A rugalmas, zöld tokot bármikor leveheted, és élvezheted a webkamera minimalista megjelenését. Ezért a készüléket nem csak elektronikus dadaként tudod használni, hanem lakás vagy idősek megfigyelésére is kiválóan alkalmas.

 

Kétirányú kommunikáció
A kétirányú hangkommunikációnak köszönhetően nem csak a babád sírását hallja, hanem saját okos telefonodon keresztül is beszélhetsz vele. A bébiőr mozgásérzékelővel is rendelkezik, amely érzékeli a mozgást gyermeked szobájában, és azonnal értesít telefonos alkalmazáson keresztül.

 

Éjszakai mód

Teljes sötétben is megfigyelheted gyermeked tevékenységét. A Neno Lui bébiőr éjszakai üzemmóddal is rendelkezik, amely sötétedés után vagy kivilágítatlan helyiségben akár 5 méteres távolságra is biztosítja a láthatóságot.

 ⭐Miért érdemes tőlünk vásárolnod? 30 év tapasztalattal és szaktudással rendelkezünk. Az első termékeinket 1991-ben adtuk el, így biztos lehetsz abban, hogy mi nem csak egy "webáruház" vagyunk, hanem egy működő 500m²-es szakáruház is, ami számodra a megbízhatóságot, a hozzáértést és a maximális segítséget jelenti!⭐

Adatok
Cikkszám
NENO673080
Vélemények
Neked ajánljuk