Debrecen, Pesti u.2.

+3652/485-888, +3670/458-3348

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9-18óra, Szombat: 9-16óra

Neno bébiőr kamerás Wifis - Avante
Neno bébiőr kamerás Wifis - Avante
29 990 Ft

Neno bébiőr kamerás Wifis - Avante

Neno bébiőr kamerás Wifis - Avante
Neno bébiőr kamerás Wifis - Avante
Neno bébiőr kamerás Wifis - Avante
Neno bébiőr kamerás Wifis - Avante

A Neno Avante egy intelligens, pingvin alakú wifis bébiőr, amit a telefonodra letölthető Tuya alkalmazással vezérelhetsz.

29 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 450 Ft
Részletek

Ezzel a kényelmes megoldással a Föld bármely pontjáról megfigyelheted gyermeked, és csak egy internet-hozzáféréssel rendelkező telefonra van szükséged, hogy szemmel tartsad kisgyermeked.

 

A készülék mozgatható fejjel van felszerelve, amely lehetővé teszi a megfigyelést 355 fokos vízszintes és 90 fokos függőleges tartományban.

 

FHD 1080p felbontás
A Full HD minőségben készült felvételeknek köszönhetően egyetlen részlet sem kerüli el a figyelmed.

 

Wifi
A bébiőrt Wi-Fi hozzáféréssel rendelkező telefonon keresztül használhatod. Nincs szükség további vevőegységre a kicsi figyeléséhez. A fej vezérlése és a kamera helyzetének beállítása okos telefonon keresztül is lehetséges. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakoztatod a babafigyelőt egy áramforráshoz (áram vagy powerbank), és már tökéletesen láthatod gyermeked.

 

Alkalmazás
A készülék egy könnyen kezelhető, okos telefonra telepített Tuya alkalmazáson keresztül működik. Az alkalmazás ráadásul több eszköz egyidejű használatát is lehetővé teszi nem csak a babaőrzőt, hanem egyéb okos otthoni berendezéseket is. Így vezérelhetsz több eszközt egy telefonról.

 

Ragadja meg a pillanatokat
A Neno Avante segítségével képeket és fényképeket készíthetsz. Ennek a megoldásnak köszönhetően megörökítheted gyermeked életének legvarázslatosabb pillanatait, hogy tovább élvezhesd azokat.

 

Kétirányú kommunikáció
Ennek a funkciónak köszönhető nem csak a baba sírását hallod, hanem telefonon is beszélhetsz vele. Így nem kell minden alkalommal felugranod, amikor babád felébred hangoddal is megnyugtathatod.

 

Mozgásérzékelő
A beépített mozgásérzékelő azonnal értesítést küld a telefonon, amint gyermeked mozogni kezd. Adj biztonságérzetet babád számára új bébiőrünkkel, a Neno Avante-val.

 

Éjszakai üzemmód 6 IR LED
A Neno Avante a modern IR LED-ek használatának köszönhetően lehetővé teszi, hogy sötétben is rá tudj nézni a babára.

Rögzítés
Neno Avante elektronikus bébiőr az alján található 1/4 ''-es menettel van felszerelve, amely lehetővé teszi a készülék kényelmes állványra vagy falra rögzítését.

 ⭐Miért érdemes tőlünk vásárolnod? 30 év tapasztalattal és szaktudással rendelkezünk. Az első termékeinket 1991-ben adtuk el, így biztos lehetsz abban, hogy mi nem csak egy "webáruház" vagyunk, hanem egy működő 500m²-es szakáruház is, ami számodra a megbízhatóságot, a hozzáértést és a maximális segítséget jelenti!⭐

Adatok
Cikkszám
NENO673066
Vélemények
Neked ajánljuk