Ne feledd, Pünkösd előtti szombaton, május 18-án 9-16óráig nyitva vagyunk.

Üzletünk Pünkösdhétfőn zárva tart!

Debrecen, Pesti u.2.

+3652/485-888, +3670/458-3348

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9-18óra, Szombat: 9-16óra

Neno kamerás bébiőr - Gato 2
Neno kamerás bébiőr - Gato 2
46 990 Ft

Neno kamerás bébiőr - Gato 2

Neno kamerás bébiőr - Gato 2
Neno kamerás bébiőr - Gato 2
Neno kamerás bébiőr - Gato 2
Neno kamerás bébiőr - Gato 2
Neno kamerás bébiőr - Gato 2
Neno kamerás bébiőr - Gato 2

Ha szeretnél egy olyan készüléket, mellyel éjjel is figyelemmel tudod kísérni gyermeked, akkor a legjobb választás a NENO GATO 2 baba monitora.

46 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 705 Ft
Részletek

Az éjszakákkal sem lesz gondod, köszönhetően a készülék éjszakai üzemmódjának, így gyenge fényviszonyok mellett is tökéletesen láthatod kisgyermekedet.

Ha felébredne a gyermek, akkor a beépített mikrofonjának segítségével nem kell rögtön berohanni, hiszen akár így is meg tudod nyugtatni, ha beszélsz, vagy énekelsz hozzá. Ha ez nem lenne hatásos, akkor a 8 db beépített dallam lehet segítségedre, hogy megnyugtasd, s álomba szenderítsd a kis csöppséget.

A szoba hőmérsékletét a beépített érzékelő segítségével láthatod. A készülék hordozható, hiszen akkumulátorral is működik, így akár egy kirándulás, vagy nyaralás alkalmával sem kell otthon hagynod.

Éjszakai mód, a gyermek és a szülők nyugodt alvását az éjszakai üzemmód biztosítja. Ennek köszönhetően teljes sötétségben is könnyedén szemmel tarthatod gyermeked. A Neno Gato 2 babaőrző automatikusan bekapcsolja az infravörös LED-eket, amikor a fény kialszik, így a kamera képe mindig tiszta. Az infravörös világítás az emberi szem számára láthatatlan, így nem ébreszti fel a babát álmából.

Kétirányú kommunikáció. A Neno Gato 2 babaőrző információt nyújt arról, hogy mi történik a babaszobában, még akkor is, ha más feladatokkal vagy elfoglalva. Csak annyit kell tenned, hogy bekapcsolod a hangkommunikációt a bébiőrön, és mindent hallhatsz, ami a babával történik, még akkor is, ha az ajtó zárva van. Ő is hall téged. Ezt a funkciót akkor is használhatod, ha gyermeked már nagyobb – például hívhatod, ha kész a vacsora.

 

Élő nézet. Napi kötelességek, pihenés, apró örömök – nem kell lemondanod róluk, hogy biztosítsd babád biztonságos alvásának kényelmét. Az áttekinthető kijelzőnek köszönhetően a Neno Gato 2 vezeték nélküli bébiőr lehetővé teszi, hogy folyamatosan figyeld babádat.

A Neno Gato 2 vevőkészüléke beépített újratölthető akkumulátorral rendelkezik. Ennek köszönhetően magaddal viheted anélkül, hogy attól kellene tartanod, hogy lemerül. A hozzá tartozó hálózati adapterrel töltheted.

A Neno Gato 2 bébiőrben található hordozható vevőegység 2 hüvelykes képernyővel rendelkezik, amelyen könnyen láthatod, hogy a baba jó pózban alszik-e, nincs-e paplannal betakarva a szája, vagy éppen felébredt és szüksége van-e rád.

Hordozható vevő. A Neno Gato 2 bébiőr egy kamerával ellátott adóból áll, amelyet a babaszobában helyezhetsz el, valamint egy könnyű hordozható vevőegységből, amelyet mindig magadnál tarthatsz. A kommunikáció rádióhullámokon alapul – teljesen biztonságos te és gyermeked számára is.

Nagy hatótávolság, Ihatsz pl. egy kávét, pihenhetsz, kimehetsz a mosdóba, sőt a kertbe is. A Neno Gato 2 bébiőr vezeték nélkülisége és nagy hatótávja garantálja a kiváló vételt akár 260 méterig (nyílt terepen értendő mérés) Ahhoz, hogy jól tudj gondoskodni babádról és vigyázz nyugodt alvására, nem kell feladnod örömeidet és mindennapi rutinjaidat.

 

Tulajdonságok:

Kijelző: 2 col

Tápellátás: DC 5V 1A

Hatótávolság: 260 m-ig (kültéren), 50 m-ig (beltéren)

Kamera látószöge: 70 °

Beépített újratölthető akkumulátor: (vevő) 750 mAh

Frekvenciatartomány: 2400-2483,5 MHz 17dBm

Éjszakai mód: 5 m-ig

Üzemi hőmérséklet: -10-50 °C

Méretek: (vevő) 62x126x24 mm, (kamera) 62x110x60 mm

Súly: 94 g-os vevő, 67 g-os kamera

 ⭐Miért érdemes tőlünk vásárolnod? 30 év tapasztalattal és szaktudással rendelkezünk. Az első termékeinket 1991-ben adtuk el, így biztos lehetsz abban, hogy mi nem csak egy "webáruház" vagyunk, hanem egy működő 500m²-es szakáruház is, ami számodra a megbízhatóságot, a hozzáértést és a maximális segítséget jelenti!⭐

Adatok
Cikkszám
NENO673110
Vélemények
Neked ajánljuk