Ne feledd, Pünkösd előtti szombaton, május 18-án 9-16óráig nyitva vagyunk.

Üzletünk Pünkösdhétfőn zárva tart!

Debrecen, Pesti u.2.

+3652/485-888, +3670/458-3348

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9-18óra, Szombat: 9-16óra

Neno kamerás bébiőr - Berkano
Neno kamerás bébiőr - Berkano
69 990 Ft

Neno kamerás bébiőr - Berkano

Neno kamerás bébiőr - Berkano
Neno kamerás bébiőr - Berkano
Neno kamerás bébiőr - Berkano
Neno kamerás bébiőr - Berkano

Ismerd meg a Neno Berkano bébiőrt mozgatható fejjel, amely lehetővé teszi a gyermeked megfigyelését vízszintesen 300 fokos és függőlegesen 50 fokos tartományban.

69 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 050 Ft
Részletek

A kamera figyelő szeme követi a baba minden lépését, így biztos lehetsz benne, hogy babád folyamatosan biztonságban van.

 

3,2 hüvelykes kijelző

A Neno Berkano vevőegység jól olvasható, mert 3,2 hüvelykes kijelzővel van felszerelve, így semmi sem kerülheti el a figyelmed.

 

VOX készenlét

Nyomd meg a MENU gombot a VOX módba lépéshez. Ebben az üzemmódban a képernyő az energiatakarékosság érdekében automatikusan kikapcsol. A képernyő automatikusan újra aktiválódik, ha zajt észlel a babaszobában.

 

Kétirányú kommunikáció

A videós dadus kétirányú kommunikációs rendszerrel lett felszerelve, melynek köszönhetően nem csak a hangokat hallhatod gyermeked szobájából, hanem beszélgethetsz is vele, miközben egy másik szobában vagy.

 

Környezeti hőmérséklet mérés

A Neno Berkano videó dada vevőkészülék hőmérséklet érzékelővel rendelkezik, melynek köszönhetően szabályozhatod babád hőkomfortját.

 

Beépített altatódalok

A bébiőr segítségével altatódalokat is lejátszhatsz babád számára. A készülékben 8 beépített dallam is található, amelyek segítségével babád nyugodtan elalszik.

 

Hosszú hatástartomány

A bébiőr videojelének hatótávolsága bent 50 méter, kültéren pedig 260 méter. Mindez a baba még nagyobb kényelméért és biztonságáért.

Éjszakai mód

Neno Berkano videó dada azt is lehetővé teszi, hogy teljes sötétben aludjon babád. Mindez köszönhető a beépített IR LED-nek.

Riasztás funkció

A Neno Berkano bébiőr beépített riasztó funkcióval rendelkezik. Beállíthatod azt az időt, amikor a rádióerősítő felébreszt, és ellenőrizheted, hogy a babád még mindig mélyen alszik-e.

Folyamatos megfigyelés

Neno Berkano videó dada nem csak babák megfigyelésére használható. A készülék kiválóan alkalmas idősek gondozásánál, de akár egy ház, lakás belsejének megfigyelésére is.

Szilárd rögzítés

Nemcsak a dada funkcionalitására, hanem a használat kényelmére is ügyeltünk. A készülék alsó részén található speciális rögzítési rendszer lehetővé teszi a bébiőr falra vagy kiságyra történő rögzítését. Így bármilyen szögből megfigyelheted babádat attól függően, hogy hogyan szereled fel a készüléket.⭐Miért érdemes tőlünk vásárolnod? 30 év tapasztalattal és szaktudással rendelkezünk. Az első termékeinket 1991-ben adtuk el, így biztos lehetsz abban, hogy mi nem csak egy "webáruház" vagyunk, hanem egy működő 500m²-es szakáruház is, ami számodra a megbízhatóságot, a hozzáértést és a maximális segítséget jelenti!⭐

Adatok
Cikkszám
NENO673417
Vélemények
Neked ajánljuk