Debrecen, Pesti u.2.

+3652/485-888, +3670/458-3348

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9-18óra, Szombat: 9-16óra

Neno Due elektromos dupla mellszívó
Neno Due elektromos dupla mellszívó
45 990 Ft

Neno Due elektromos dupla mellszívó

Neno Due elektromos dupla mellszívó
Neno Due elektromos dupla mellszívó
Neno Due elektromos dupla mellszívó
Neno Due elektromos dupla mellszívó
Neno Due elektromos dupla mellszívó

A Neno Due mellszívóval időt takaríthatsz meg. A mellszívót egyszerre két mellen is tudod használni. A mellszívó beépített akkumulátorral rendelkezik, így akár egy kirándulás alkalmával is magaddal tudod vinni.

45 990 Ft
Részletek

A mellszívó és tartozékai BPA mentesek. A készlet tartalmaz 2 db cumisüveget is, így azokat csatlakoztatva rögtön használatra is kész a mellszívó.

 

HIGIÉNIA

A speciálisan kialakított visszaáramlási rendszernek köszönhetően, mely a szivattyúkörben található, a tej tovább megőrzi frissességét a tej leszívását higiénikusan tudjuk végrehajtani.

 

ÉRINTŐPANEL

A Neno Due készüléket érintőpanellel tervezték. Ennek köszönhetően kezelése nagyon egyszerű. A készüléket memóriával látták el, ezért emlékezni fog előző beállításodra.

 

DUPLA MELLSZÍVÓ

A Neno Due készüléket egyszerre tudod használni mind a két mellen, így ezzel is időt takaríthatsz meg. A mellszívó szettben találsz 2 db cumisüveget is, így akár azonnal használatba tudod venni a készüléket.

 

BŐRBARÁT

A mellszívó tervezésénél a kényelem, és a biztonságos használat fontos szempont volt, ezért használtak japán szilikont, mely csökkenti a nyomásérzetet és a tej lefejését is könnyebbé teszi. A mellszívó és tartozékai BPA mentesek.

 

KÉSZLET

A Neno Due készlet nem csak a mellszívót tartalmazza. A készlet tartalmaz 2 db cumisüveget és a hozzá tartozó cumifejet is.

 

STIMULÁCIÓ

A Neno Due mellszívó stimulálja a mellben található emlőmirigyeket, ezzel is biztosítva a jobb tejáramlást.

 

2 MŰKÖDÉSI MÓD

A Neno Due készülék kétféle üzemmóddal rendelkezik. Eldöntheted, hogy egyszerre mind a két mellszívó részét használod, vagy csak az egyiket.

 

KÖNNYEN KEZELHETŐ

Csupán egyetlen kattintás. A Neno Due mellszívó automatikusan átvált stimulációs módból szoptatási módba. Ha elfelejted kikapcsolni a készüléket, akkor az 30 perc elteltével automatikusan kikapcsol.

 

KÖNNYŰ STERILIZÁLÁS

A mellszívót, és azok tartozékait rendszeresen kell tisztítani, sterilizálni. Ez nagyon fontos. Ehhez használhatsz forrásban lévő vizet, vagy gőzsterilizátort, melyeket a cumisüvegekhez szoktak használni.

 

UNIVERZÁLIS

A Neno Due mellszívó univerzális, szinte minden mellmérethez tökéletesen illeszkedik, mely a rugalmas tölcsérnek köszönhető.

 

Paraméterek:

Súly: 785 g
Méretek: 81x66x62 mm
Az akkumulátor kapacitása és típusa: 3,7 V 2000 mAh Li-Ion
Töltő port: C típusú USB
Üzemmód: 5 stimulációs fokozat, 9 fejési fokozat
Töltési idő: 2 óra
Automatikus kikapcsolás: 30 perc után
Szoptatási szívóerő: 18,9-42,9 kPa
Stimulációs üzemmódú szívóerő: 3,9-20,5 kPa
Cumisüveg anyaga: BPA-mentes műanyag
Csomag tartalma: mellszívó, 2 db cumisüveg, 2 db szilikon cső, 2 db cumisüveg szelep, 2 db mellvédő fedél, USB-C kábel (töltésre), leírás⭐Miért érdemes tőlünk vásárolnod? 30 év tapasztalattal és szaktudással rendelkezünk. Az első termékeinket 1991-ben adtuk el, így biztos lehetsz abban, hogy mi nem csak egy "webáruház" vagyunk, hanem egy működő 500m²-es szakáruház is, ami számodra a megbízhatóságot, a hozzáértést és a maximális segítséget jelenti!⭐

Adatok
Cikkszám
NENO671949
Vélemények