Ne feledd, Pünkösd előtti szombaton, május 18-án 9-16óráig nyitva vagyunk.

Üzletünk Pünkösdhétfőn zárva tart!

Debrecen, Pesti u.2.

+3652/485-888, +3670/458-3348

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9-18óra, Szombat: 9-16óra

Freeon kenguru Easy 3in1

Freeon kenguru Easy 3in1
Freeon kenguru Easy 3in1
Freeon kenguru Easy 3in1
Freeon kenguru Easy 3in1
Freeon kenguru Easy 3in1

FreeOn Easy Move-Mozogj könnyedén.

Hamarosan újra készleten
Részletek

A FreeON Easy Move kenguruval minden eddiginél egyszerűbb a babával való közlekedés. Egy olyan kenguruval rendelkezhetsz, amely a kényelmet, az ergonómiát és a stílust kombinálja egyedülálló módon, olyan különleges tulajdonságokkal, amelyekkel a hasonló termékek nem rendelkeznek.

Az első hónapokban, amikor a baba csípőízületei még fejlődnek, elengedhetetlen, hogy a babát a megfelelő testtartásban hordjuk.

A FreeON Easy Move 3in1-ben kellően széles a baba lábai közötti távolság ahhoz, hogy a lábak a megfelelő M pozícióban legyenek. Ez a testtartás nemcsak a csípő és a gerinc fejlődéséhez a legjobb, hanem a baba számára is a legkényelmesebb.

A lábak támasztásának és helyzetének köszönhetően a baba gerince is megfelelő C helyzetben van. A fejtámla, amely megakadályozza a fej oldalra esését, kényelmesebb hordozást és karokon való pihenést is biztosít.

 

Jellemzők:

- 3,5-15 kg közötti gyermekek számára alkalmas


- Kényelmes lehajtható fejtámla


- 3 az 1-ben Funkció: Ez a kenguru három különböző pozícióban használható.


- Ergonómikus Kialakítás: A kenguru úgy lett kialakítva, hogy a baba súlyát egyenletesen oszlassa el, csökkentve ezzel a szülő hátára nehezedő terhet és kényelmetlenséget.


- Párnázott Pántok: Az extra párnázás biztosítja a szülő és a baba számára is a maximális kényelmet.


- Légáteresztő Anyag: Megbízható, de légáteresztő anyagból készült, így még a melegebb hónapokban is kényelmesen hordozhatod a babádat.⭐Miért érdemes tőlünk vásárolnod? 30 év tapasztalattal és szaktudással rendelkezünk. Az első termékeinket 1991-ben adtuk el, így biztos lehetsz abban, hogy mi nem csak egy "webáruház" vagyunk, hanem egy működő 500m²-es szakáruház is, ami számodra a megbízhatóságot, a hozzáértést és a maximális segítséget jelenti!⭐

Adatok
Cikkszám
046057
Vélemények