Ne feledd, Pünkösd előtti szombaton, május 18-án 9-16óráig nyitva vagyunk.

Üzletünk Pünkösdhétfőn zárva tart!

Debrecen, Pesti u.2.

+3652/485-888, +3670/458-3348

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9-18óra, Szombat: 9-16óra

Fisher-Price Tanuló távirányító
Fisher-Price Tanuló távirányító
4 290 Ft
ÚJ

Fisher-Price Tanuló távirányító

Fisher-Price Tanuló távirányító
Fisher-Price Tanuló távirányító

Játszva segít a kisgyermekeknek az alapvető készségek fejlesztésében ez az interaktív távirányító

4 290 Ft
A vásárlás után járó pontok: 64 Ft
Részletek

Az interaktív távirányító két módban is működik: ABC és számok. Az ABC módban a gyermekek az angol ábécé összes betűjével megismerkedhetnek, miközben hallják a betűk kiejtését és azokhoz tartozó szavakat is. A számok módban a gyermekek az 1-től 10-ig terjedő számokat tanulhatják meg. Mindkét módban számos szórakoztató játék és dal segíti a tanulást.

A távirányító kialakítása ergonómikus és könnyen kezelhető, így a gyermekek számára egyszerűen kezelhető és biztonságos. Az összes gomb nagy és jól látható, így a kisgyermekek könnyen megtalálják a kívánt funkciót.

A Fisher-Price Tanuló távirányító kiváló lehetőséget nyújt a kisgyermekeknek az életkoruknak megfelelő alapvető készségek fejlesztésére, beleértve az ABC-t, a számokat és a szórakoztató játékokat. Ez a játék izgalmas és szórakoztató, valamint nagyszerű lehetőség arra, hogy a kisgyermekek számára a tanulás játékká váljon.⭐Miért érdemes tőlünk vásárolnod? 30 év tapasztalattal és szaktudással rendelkezünk. Az első termékeinket 1991-ben adtuk el, így biztos lehetsz abban, hogy mi nem csak egy "webáruház" vagyunk, hanem egy működő 500m²-es szakáruház is, ami számodra a megbízhatóságot, a hozzáértést és a maximális segítséget jelenti!⭐

Adatok
Cikkszám
HHM24
Vélemények
Neked ajánljuk