Debrecen, Pesti u.2.

+3652/485-888, +3670/458-3348

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9-18óra, Szombat: 9-16óra

Adamo hinta állvány - fehér
Adamo hinta állvány - fehér
89 900 Ft
ÚJ

Adamo hinta állvány - fehér

Adamo hinta állvány - fehér
Adamo hinta állvány - fehér
Adamo hinta állvány - fehér
Adamo hinta állvány - fehér
Válasz az eredetit, válaszd a biztonságot!
Az eredeti Adamo gyári hinta állvány ismét megvásárolható!
89 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 349 Ft
Részletek

Aki nem szeretné a hintáját egy kampóval a plafonba felfúrni, azoknak nagyon jó megoldás lehet az állvány Adamo hintához.

A hintaállvány könnyű szerkezetének és stabilitásának köszönhetően teljesen mobil, így kényelmesen és biztonságosan változtatható az Adamo hinta helye az otthonodban: bármikor magaddal viheted a hintát, így a babád egy pillanatra sem marad nélküled.

Az Adamo hintához készült állvány nemcsak beltéren, hanem kint is remekül használható – vidd magaddal bátran a teraszra vagy akár a kertbe, és élvezzétek a babáddal együtt a friss levegőt!

FONTOS: a hintaállvány kizárólag rugóval használható! A hintarugó nem tartozéka az állványnak, azt ITT tudod megrendelni.

Súlykorlát: az Adamo hinta állvány biztonsággal 10 kg-ig használható, illetve addig a pontig még a gyermek önmagát nem hintáztatja. A 10 kg feletti nagyobb gyerekek számára pedig javasoljuk, hogy a hintát inkább akasszátok fel egy hintakampóra a plafonra, és ezzel növeljétek meg a hinta játékterét a még nagyobb élmény és a korlátlan fejlődés érdekében.


A hintaállvány mérete összeszerelve: 185 cm magas, a lábak közötti távolság 1 m, míg az állvány ív szélessége hátrafelé 1,2 m

A hintaállvány súlya: 15 kg

(a képeken látható hinta illusztráció, nem része az állványnak! A hintákat és egyéb kigészítőket ITT tudod megrendelni)⭐Miért érdemes tőlünk vásárolnod? 30 év tapasztalattal és szaktudással rendelkezünk. Az első termékeinket 1991-ben adtuk el, így biztos lehetsz abban, hogy mi nem csak egy "webáruház" vagyunk, hanem egy működő 500m²-es szakáruház is, ami számodra a megbízhatóságot, a hozzáértést és a maximális segítséget jelenti!⭐

Adatok
Cikkszám
ADH2023
Vélemények
Neked ajánljuk